Lupailin edellisessä päivityksessä kirjoitella myös Taavin kuulumiset. Taavi on siis vuonna 2006 syntynyt luonnonkeltainen kääpiöluppanaaras, joka tuli Pesulle syyskuussa ja sai kodin juuri ennen joulua. Taavi oli jo ennen Pesulle tuloa asunut kahdessa eri perheessä, joten onneksi kodinetsintään kulunut aika ei ollut kovin pitkä. Ainakaan verrattuna muiden kanien kodinetsintäaikaan. 

Taavi pääsi kotiin, jossa häntä odotteli innokas (vaikkakin leikattu, mutta se ei tämän pojan intoa juuri vähennä) kääpiöluppauros sekä toinen naaraskani. Nyt Taavi ja herra V ovat kuin paita ja peppu eikä heitä juuri toisistaan erota, kun juoksentelevat lattialla. Jos tarkkaan katsoo, herra V:llä on vähän enemmän valkeaa karvaa kuin Taavilla ja tämä poikakani on yleensä myös se, joka tulee Taavin perässä, seuraten rouvaa kuin hai laivaa :) Taavi ei ole tästä millänsäkään ja ottaa kaiken rauhallisesti. Taavi on ennen Pesulle tuloa saanut yhden poikueen, joten ehkä se suhtautuu sulhoonsa hieman samalla tavalla kuin aiempiin kanilapsiinsa. Kärsivällisyydellä. Herra V:kin kuitenkin alkuinnostuksen jälkeen jaksaa myös pötkötellä Taavinsa viekussa ja pestä tämän naamaa.

Taavin ”helmasta” näkee, että rouva on saanut vähän muutakin kuin heinää. Taavi ei kuitenkaan ole ollenkaan ylipainoinen – ehkä se vain keräsi poikasten takia vararasvaa ja nyt iho tuntuu sieltä helman kohdilta vähän löysältä.

Taavi ja sulhonsa herra V käyttäytyvät kuin olisivat pitemmänkin aikaa tunteneet toisensa. Ne nahistelevat herkkupaloista kuin vanha pariskunta. Välillä mennään rallia ja kaikessa tohinassa ne hekkupalatkin hukkuvat jonnekin matkalle eivätkä kanit edes meinaa huomata sitä. Lopulta kumpikin hoksaa saman makupalan ja sitten ralli alkaa uudestaan. Yleensä Taavi saapuu ensimmäisenä paikalle, jos on mahdollisuus saada ruokaa, mutta kyllä herra V:llekin ylimääräiset herkut maistuvat.

Niitä oli kyllä kiva seurata ja tuntuvat antavan paljon iloa uudelle kodilleen. Toki parivaljakko osaa myös keppostella ja etenkin kun ne lyövät kaksi viisasta kaninpäätään yhteen, siinä keksii kaikenlaista emännän päänmenoksi :) Emännän työpäivän Taavi ja uusi sulhonsa saavat viettää omassa huoneessa ja sitten pääsevät muualle asuntoon, kun ihmiset tulevat kotiin. Terveisiä Taavin uuteen kotiin!