Leppoisa sunnuntai vapaapäivä ja ihana auringonpaiste. Päivän voikin siis aloittaa yhdistyksen asioilla.

Aamulla ensi töikseni sain sovittua yhden yhdistykselle tulevan koiran siirtämisestä kodistaan hoitopaikkaansa. Kellonaika ja paikka sovittuna omistajan kanssa, josta sitten kuljetan koiran hoitopaikkaansa.

Kotonani on aina lajitelma erilaisia lahjoituksina tulleita tavaroita koirille joten nappaan sieltä mukaani ruokaa, leluja, luita, pyyhkeitä ja kippoja. Hoitajilta yleinsä löytyy omastakin takaa tavaroita, mutta lahjoituksia on tullut niin kivasti että käytämme yhdistyksen koirilla niitä ahkerasti.

Sirun ja matolääkkeen nappaan mukaani myös. Kaikki yhdistykselle tulevat koirat madotetaa ensi tilassa.

Saas nähdä millainen koira on tällä kertaa vastassa.

Puhelimessa olemme jo omistajan kanssa jutelleet ja kyselleet millainen koira on kyseessä mutta vasta livenä saa paremman kuvan. Tämä koira kärsii yksinolo ongelmista, joten hoitaja pääsee treenailemaan ja opettamaan koiraa heti, jotta sopeutuminen sitten uuteen lopulliseen kotiin olisi helpompi.

Kohta tämäkin koiruus ilmestyy siis sivuillemme, kunhan siihen ensin tutustutaan.

Seuraavaksi aamun ohjelmassa olikin sähköpostien tarkistaminen ja yhdistyksen koirien papereiden päivittäminen. Eläintietolomakkeissa on kaikkien koirien tarkat tiedot, luonnekuvaukset, terveystiedot yms asiat. Niitä sitten päivitellään yhdessä hoitajien kanssa.

Iloisia kuulumisia sain  soiteltuani aamulla Tiara-koiran hoitajan  kanssa, joka istui samaan aikaan kahvipöydässä Tiaran kotiehdokkaiden kanssa. Lupaava pariskunta on neidista kiinnostunut ja koti on juuri sellainen kuin Tiaralle olemme etsineetkin.

Yksi koditon on siis taas pääsemässä omaan rakastavaan kotiinsa :)